Kirkevandring for 4-åringer

Kjære 4-åring!

Sola menighet har den store glede å invitere dere som blir 4 år i år til kirkevandring og utdeling av barnebibelen!

Kirkevandring tirsdag 7.mai kl. 17.00-18.30 i Sola kirke.

Dette er en samling der vi synger og hører en fortelling fra Bibelen. Vi går på skattejakt i kirkerommet og hører på litt orgelmusikk. Til slutt spiser vi kveldsmat sammen.

Bibelen for små barn - Kelly Pulley Silje B. AndersenUtdeling av barnebibelen søndag 12.mai på Skadberg skole.

Utdelingen av barnebibelen «Bibelen for små barn» skjer på gudstjenesten på Skadberg skole søndag 12.mai kl.11.00. Du og de andre 4-åringene får være med å synge en sang som du lærer på kirkevandringen.

Det er lurt å møte opp ca 10.50, slik at vi får krysset deg av på listen vår. Alle 4-åringene blir ropt opp ved navn og får boken sin. Etterpå blir det lek i gymsalen og kirkekaffi.

Påmelding innen 30.april.

Vennligst les Sola menighets personvernerklæring før du melder deg på.

Les personvernerklæringen her:

For påmelding, klikk her:

Har du spørsmål, ring Ragnhild 416 16 311

Ragnhild Grøndal