Helt Førsteklasses

Hei 1.klassing!

Sola menighet inviterer deg til å bli med på ”Helt Første-klasses”. Det er en lørdagssamling bare for førsteklassinger, og deltakelse på en gudstjeneste dagen etter.

Tid: Lørdag 6. april kl. 11.00-14.00. Sted: Ljosheim, Stemveien 34.

Søndag 7. april kl 11.00-12.00: Gudstjeneste. Sted: I «Trappa» på Skadberg skole.

”Helt førsteklasses” er gratis.

Program på «Helt Førsteklasses» lørdag:

•  Høre historier om Jesus, om sjø og båt.
  •  Synge sanger om Jesus, sjø og båt.
  •  Lage båt, med mast og seil.
  •  Lytte til høytlesing fra boka «Tre i et tre»
  •  Leke
  •  Spise lunsj

"Tre i et tre":

Vi skal lese litt fra denne boka på samlingen. Boka handler om tre venner som er 6 år. De begynner på skolen, er engler i julespill, blir kjent med en gammel sirkusdame, de spionerer på Gamle-Hans og hører fortellinger fra Bibelen. Det gir dem mye å tenke på og snakke om i det hemmelige treet. Boka er skrevet av Runar Bang.

Gudstjeneste:

Vi inviterer deg og familien din til gudstjeneste på Skadberg skole søndag 7. april kl.11.00. Der skal deltakerne på «Helt Førsteklasses» delta, og de skal få utdelt boken «Tre i et tre». Vi lager  en utstilling så alle som kommer på gudstjenesten kan få se de fine båtene.

Etter gudstjenesten får du med deg din båt hjem.

Få gjerne med deg klassevenner også! Men vær rask med påmelding så vi kan forberede oss til riktig antall, både av båter som skal snekres og til nok mat til alle!

Vennligst les denne før påmelding: Sola menighets personvernerklæring

Klikk her for påmelding:

Har du spørsmål kan du kontakte

Ragnhild Grøndal: 41616311

ragnhild.grondal@sola.menighet.no

Hilsen Ragnhild Grøndal og Ingunn Heggheim Bulteau

Menighetspedagoger i Sola menighet

”Helt Førsteklasses” er en del av trosopplæringen "Stein-bra" til Sola menighet. Gjennom dette tilbudet kan barna få lære om den kristne tro, lære bibelhistorier, sanger og bønner.

Invitasjonen går ut til alle som er døpt og tilhører Sola menighet.

Dersom du har venner som ikke har fått invitasjon, kan du invitere dem med. Alle førsteklassinger er velkommen!