Lys Våken- overnatting i kirken

Hei!
Går du i 5.klasse? Har du lyst til å være med på noe spennende?
Vil du være med på Lys Våken?

Du kan være med å overnatte i kirken!
Arrangementet heter Lys Våken og det er mange menigheter som har dette tilbudet. Vi skal sove i kirken fra lørdag 25. oktober til søndag 26. oktober, og du er invitert til å være med. Vi starter på lørdag kl 16. Da skal vi leke, bli kjent med andre, være med å forberede gudstjeneste, utforske kirken, utforske Bibelen, spise mat, og altså overnatte i kirken. Alle deltagere får hver sin Bibel. På søndagen spiser vi frokost sammen , før vi øver til gudstjenesten som begynner kl 11. Inviter med foreldre, foresatte, søsken, faddere og venner til denne.

Lys Våken er gratis, men vi trenger hjelp av foreldre og foresatte. Kryss av på det du kan bidra med i påmeldingen.

Påmeldingsfrist: 20. oktober

PÅMELDING HER

Dersom du opplever problemer med påmelding send en mail til post@solamenighet.no.