Oversikt over sommerens gudstjenester!

Her kommer en oversikt over sommerens oversikt!

Vel møtt til fellesgudstjenester i Sola gjennom hele sommeren!

Denne sommeren vil alle gudstjenesten finne sted i Sørnes kirke, som er den av kirkene som i dagens situasjon har størst kapasitet. Med forbehold om at det åpnes for at flere kan samles, har Sørnes kirke kapasitet til å samle 196 personer. Det er med andre ord ingen grunn til å holde seg borte når Sola-menighetene samles.

Søndag 21.06 kl. 11.00 – Gudstjeneste i Sørnes kirke. Prest:  Just Salvesen.Organist: Geir Munthe-Kaas

Søndag 28.06 kl. 11.00 – Gudstjeneste i Sørnes kirke. Prest:  Silje Barkved Fossan.Organist: Maria Bue Kessel

Søndag 05.07 kl. 11.00 – Gudstjeneste i Sørnes kirke. Prest:  Haakon Kessel. Organist: Maria Bue Kessel.

Søndag 12.07 kl. 11.00 – Gudstjeneste i Sørnes kirke. Prest:  Wenche Stavseth Viland. Organist: Arfon Owen.

Søndag 19.07 kl. 11.00 – Gudstjeneste i Sørnes kirke. Prest:  Silje Barkved Fossan. Organist: Viggo Fagerjord.

Søndag 26.07 kl. 11.00 – Gudstjeneste i Sørnes kirke. Prest:  Morten Sandland. Organist: Arfon Owen.

Søndag 02.08 kl. 11.00 – Gudstjeneste i Sørnes kirke. Prest:  Morten Sandland. Organist: Geir Munthe-Kaas.

Søndag 09.08 kl. 11.00 – Gudstjeneste i Sørnes kirke. Prest:  Haakon Kessel. Organist: Geir Munthe-Kaas

For utfyllende informasjon om forholdsregler og smittevern, viser vi til informasjon på menighetenes nettsider.